Uitnodiging voor streekproducten picknick

streekproductenwoensdag 02 juni 2010 22:24

Op vrijdag 4 juni zal de ChristenUnie campagne karavaan aanmeren in Altena. Martine Vonk al samen met Hermen Vreugdenhil en de lokale kiesverenigingen een kanotocht maken die in het teken van duurzaamheid staat. Onderweg zijn er diverse stops waarbij er gesproken wordt over de beleidsspanningen betreffende landbouw, recreatie en natuur. Vanaf 13.30 uur zal er een streekproducten picknick worden gehouden in de boomgaard van Teus en Francien van Helden. Zij zullen hierbij vertellen over het belang van streekproducten voor de boeren, de natuur en de recreatie. Ook zal de ChristenUnie dan onthullen hoe zij in de komende jaren de streek en het streekproduct centraal wil stellen.

Als u bij de picknick aanwezig wilt zijn bent u van harte welkom! Deelname is gratis. Vanaf 13.15 kunt u terecht bij Fruitkwekerij Teus en Francien van Helden, Paralelweg 3 Nieuwendijk. Als u komt wilt u dan een mail sturen aan Petra Vreugdenhil: PetraVreugdenhil@gmail.com

Iedereen is van harte welkom bij de picknick. Na afloop is er gelegenheid om te spreken met Martine Vonk, nummer acht van de kandidatenlijst van de ChristenUnie, Hermen Vreugdenhil, kandidaat nummer 40 en Statenlid en leden van de lokale ChristenUnie fracties.

« Terug

Archief > 2010 > juni

Geen berichten gevonden