“De tijd van alles moet kunnen is voorbij”

hermenvdonderdag 08 februari 2007 23:40

8 februari 2007
Ik las deze kop van René van de Lee in het Brabants Dagblad en kon hem zelf niet beter verzinnen. Dank je René, ik leen hem even als je het niet erg vindt. Het eerste christelijk-sociale kabinet van Nederland !

Nog onder de indruk van het regeerakkoord mocht ik gister in het duurzaamheidsdebat de strijd aangaan met alle lijsttrekkers. Meteen een goede kennismaking met iedereen en zij met mij natuurlijk. Mooi om dan meteen te kunnen starten met het thema duurzaamheid, naast jeugd en gezin het belangrijkste terrein waar de provincie zich in de komende periode in zal moeten vastbijten.

Ik moet zeggen dat het toch wel lekker debatteert met de flow van de nieuwe koers van het kabinet. Eindelijk weer investeren in mensen, eindelijk weer aandacht voor onze opdracht goed rentmeester te zijn, eindelijk weer erkenning voor het gezin, mantelzorgers en échte aandacht voor jongeren. Eindelijk écht werken aan een duurzame samenleving!

Het nieuwe kabinet heeft de basis gelegd om sociale, ecologische en economisch aspecten weer in evenwicht te brengen. Als wij in Brabant hier nú niet op doorpakken doen we het nooit meer. Het is nu voor de staten in Brabant niet de tijd om te oogsten maar om te investeren. Investeren in een waarde(n)vol Brabant.

« Terug

Archief > 2007 > februari

Geen berichten gevonden