Natuurwandeling met lijsttrekkers ChristenUnie-SGP

1947.jpgdonderdag 14 februari 2019 14:55

ChristenUnie-SGP Brabant organiseert op zaterdag 2 maart een natuurwandeling in het zogenoemde ‘slagenlandschap’ van Sprang-Capelle.

Het is een bijzonder mooi en oud natuurgebied. Het natuurgebied is onderdeel van het project ‘Westelijke Langstraat’ en wordt binnenkort in ere hersteld. Iedereen is welkom om deel te nemen. Het belooft een prachtig en gezellige ochtend te worden. Voorafgaand aan de wandeling is er tijd voor een kop koffie, waarna de wandeling onder begeleiding van een gids van start gaat. 

Hermen Vreugdenhil, lijsttrekker voor de ChristenUnie-SGP en Henk van Zelst, nummer 2 op de lijst, nemen allebei deel aan de wandeling. “Ik vind het belangrijk om dicht bij de mensen te staan. Op deze manier kan iedereen op een laagdrempelige manier vragen stellen over de dingen waar wij ons in de provinciale politiek mee bezig houden. De provincie staat vaak wat verder van mensen af dan de gemeente,” aldus Hermen Vreugdenhil. “En het is een uitgelezen kans om met elkaar te genieten van de prachtige natuur!” vult Henk van Zelst aan.
Er is tijdens het gehele programma tijd om met kandidaten van de ChristenUnie-SGP kieslijst te spreken. Zo krijgen deelnemers de kans om vragen over het verkiezingsprogramma te stellen of ideeën met de kandidaten te delen. Een uitgelezen kans dus om te netwerken op een prachtige locatie. De wandeling wordt afgesloten met een lekkere kop erwtensoep.

Geïnteresseerden kunnen om 09:45 uur verzamelen bij de Brandweerkazerne aan de Julianalaan 88 in Sprang-Capelle.

« Terug

Archief > 2019 > februari

Geen berichten gevonden